• Home
  • Opleiding overheidsopdrachten

Opleidingen voor architecten

De opleidingen die we bij Formado hebben zijn erg interessant voor architecten. Met onze opleidingen voor architecten kunnen zij hun kennis verdiepen over het werk in de bouwsector. Zo leren ze bijvoorbeeld over de aansprakelijkheid die je hebt als ontwerper van een bouwproject. De opleidingen zijn te volgen in Antwerpen.

  • Trainingen op maat
  • Dienstverlener KMO-portefeuille
  • Gespecialiseerde sprekers

Leer van elkaar bij onze opleidingen voor architecten

Tijdens onze opleidingen of inhousetrainingen op maat gaan onze sprekers diep in op verschillende aspecten van de bouw. Als architect vind je het natuurlijk belangrijk om te weten waar er allemaal rekening mee gehouden moet worden op een bouwplaats. Volg bijvoorbeeld onze opleidingen over overheidsopdrachten. Hierdoor zorg je dat je een overkoepelend beeld hebt van de werkzaamheden. Zo kan ook onze opleiding op maat over bouwrecht voor architecten erg relevant zijn. Onze opleidingen zijn ook een goede opportuniteit om van anderen in het werkveld te leren.

Maak een account aan om je aan te melden voor onze opleidingen

Meld je aan voor onze opleidingen voor architecten door een account aan te maken. Er zijn veel mogelijkheden om onze opleidingen te volgen. Zo zorgen we ervoor dat je snel van deze extra kennis gebruik kunt maken. Heb je vragen over onze organisatie en de opleidingen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@formado.be.

Onze referenties