Formado, powered by

Kristof Uytterhoeven, Frédéric Van Overmeeren en Paul Van Buggenhout

Onze troeven: inhoud en specialisatie 

Over Formado

Formado is gegroeid uit de jarenlange succesvolle samenwerking tussen Prof. dr. Kristof Uytterhoeven (Caluwaerts Uytterhoeven advocaten - faculteit architectuur KULeuven), Frédéric Van Overmeeren (BV konsilon) en Paul Van Buggenhout.

Kristof, Frédéric en Paul hebben elk een sterke affiniteit met de partners in de vastgoed-, bouw- en verzekeringssector. Al jarenlang adviseren zij hun cliënten in allerlei juridische en verzekeringstechnische vragen.

Inhouse trainingen

Formado legt de focus op opleidingen op maat inzake overheidsopdrachten, aansprakelijkheid ontwerpers (architect en andere dienstverleners in de bouwsector), ABR en Wet Peeters (globale polis), overeenkomsten, omgevingsrecht, ... Formado gaat verder daar waar andere opleidingen stoppen. We merken zelf dat het volgen van seminaries vaak te algemeen is en blijft.

Met Formado werken we naar inhoud toe en vertrekken we van uw concrete vragen. Op die manier kan er dieper op de materie worden ingegaan!

Publieke opleidingen

Naast opleidingen op maat biedt Formado ook algemene seminaries aan.

Interesse in een inhouse training? Laat het ons weten en contacteer ons op info@formado.be of via het contactformulier op onze website. 

contacteer ons

Powered by:

 

Kristof Uytterhoeven

  Vennoot Formado
 Partner Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten
 Hoofddocent KULeuven, Faculteit Architectuur
 

Frédéric Van Overmeeren

  Vennoot Formado
 Bestuurder BV Konsilon
Verzekeringssubagent NV Zakenkantoor Remue
 

Paul Van Buggenhout

  Vennoot Formado
 Master underwriter technical responsible for the L.O.B.

Onze referenties