• Home
  • Opleiding overheidsopdrachten

Onze opleiding over overheidsopdrachten

Bij Formado in Antwerpen kunnen bedrijven terecht voor een opleiding over overheidsopdrachten in de bouwsector. Tijdens deze inhousetraining gaan we in op de plaatsing en uitvoering van overheidsopdrachten. Het is ook mogelijk om de twee delen van deze opleiding apart te volgen. Zo kun je de inhousetraining over overheidsopdrachten volgen naar wat voor jouw onderneming relevant is.

  • Trainingen op maat
  • Dienstverlener KMO-portefeuille
  • Gespecialiseerde sprekers

Wat leer je tijdens de opleiding over overheidsopdrachten?

Overheidsopdrachten zijn een belangrijk onderdeel van het bouwrecht. Hoe gaat het proces van een overheidsopdracht te werk? Deze opleiding biedt een grondige en praktijkgerichte introductie in de reglementering hiervan. U leert hoe een plaatsingsprocedure verloopt en wordt wegwijs gemaakt in de uitvoering van een overheidsopdracht. Tenslotte wordt nader ingegaan op de regels inzake de rechtsbescherming. We raden daarnaast aan om de kennis uit deze opleiding aan te vullen met de kennis uit de trainingen over bouwverzekeringen.

Een erkende plek om een training te volgen

Wij begrijpen dat jij je bedrijf graag laat adviseren door een erkende organisatie. Onze opleidingen zijn dan ook erkend door belangrijke organisaties in ons vak. We zijn bijvoorbeeld een geregistreerd dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille. Het is daarbij dus mogelijk dat jouw onderneming in aanmerking komt voor subsidies om onze opleiding over overheidsopdrachten te volgen. Ook worden al onze losse opleidingen en inhousetrainingen op maat die wij aan bedrijven aanbieden erkend door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten.

Meld je aan voor deze opleiding

Maak een account aan om je voor onze opleiding over overheidsopdrachten of andere bouwopleidingen aan te melden of kies voor een op maat gemaakte inhousetraining. Ben je nog niet helemaal zeker over je keuze en wil je eerst nog wat vragen stellen? Stel je vraag over onze organisatie of opleidingen door te mailen naar info@formado.be.

Onze referenties