• Home
  • Opleiding overheidsopdrachten

Opleidingen op maat over bouwrecht

Bij Formado in Antwerpen kunnen organisaties uit de bouwsector verschillende opleidingen op maat volgen over bouwrecht. We focussen daarbij natuurlijk op de actualiteit rondom het bouwrecht. Er zijn regelmatig ontwikkelingen in het bouwrecht waar we tijdens onze opleidingen op maat rekening mee houden.

  • Trainingen op maat
  • Dienstverlener KMO-portefeuille
  • Gespecialiseerde sprekers

Onze opleidingen op maat gaan in op de ontwikkelingen van het bouwrecht

De sprekers van onze opleidingen en inhousetrainingen op maat over het bouwrecht in de bouwsector hebben veel juridische kennis. Bij nieuwe ontwikkelingen in het vak zijn zij de eersten die hiervan op de hoogte zijn. Ze behandelen deze nieuwigheden dan ook meteen tijdens onze opleidingen op maat over de bouwsector. Tijdens de opleiding wordt er door hen ingegaan op de verplichte en geadviseerde bouwverzekeringen. Onze sprekers geven hierover ook hun advies en zullen dieper ingaan op de omstandigheden van jouw organisatie.

Je kennis verbreden met onze trainingen

Ook voor architecten is het van belang kennis te hebben over het bouwrecht. We raden aan hen dan ook zeker onze opleidingen op maat over het bouwrecht aan. Onze bouwopleidingen gaan niet alleen over het bouwrecht, we geven ook opleidingen op maat over andere componenten waar rekening mee gehouden moet worden in de bouwsector. Vul je kennis van het bouwrecht bijvoorbeeld aan met onze opleiding over de tienjarige aansprakelijkheid.

Meld je aan voor onze opleidingen

Meld je aan zodat onze organisatie ervoor kan zorgen dat de kennis van jouw organisatie uitgebreid wordt. Je hebt de mogelijkheid om tijdens onze opleidingen op maat vragen te stellen over jouw specifieke rol in de bouwsector. De sprekers gaan hier graag op in om jou te adviseren. Zo blijft de inhoud van onze trainingen niet oppervlakkig.

Onze referenties