• Home
  • Opleiding overheidsopdrachten

Bouwopleidingen

Formado biedt bouwopleidingen aan over allerlei onderwerpen die relevant zijn voor iedereen die in de bouw werkt. Onze bouwopleidingen zijn te volgen in Antwerpen. We komen met elkaar samen zodat onze sprekers de vragen van alle deelnemers ter plekke kunnen beantwoorden. Zo leert iedereen die zich voor de opleiding heeft aangemeld van elkaar.

  • Trainingen op maat
  • Dienstverlener KMO-portefeuille
  • Gespecialiseerde sprekers

Tijdens onze bouwopleidingen gaan we diep op de inhoud in

De ervaren sprekers van onze opleidingen en inhousetrainingen op maat komen rechtstreeks uit het werkveld en zijn dan ook in staat om de meest specifieke vragen te beantwoorden. Zo zorgen we ervoor dat de inhoud van onze bouwopleidingen niet oppervlakkig blijft. De bouwopleidingen gaan over allerlei relevante aspecten die je tegenkomt in de bouw, zoals onder andere de tienjarige aansprakelijkheid. Iedereen in de bouw heeft hiermee te maken, dus het is fijn om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers hier kennis van hebben. Naast deze training geven we ook opleidingen voor architecten.

Meld je aan voor een training

Maak je keuze tussen onze opleidingen en meld je aan. Dat doe je eenvoudig door bij ons een account aan te maken. Welke van onze bouwopleidingen sluit goed aan bij jouw bedrijf? Bij vragen over onze organisatie en onze opleidingen kun je ons bereiken door te mailen naar info@formado.be.

Onze referenties