• Home
  • Opleiding overheidsopdrachten

Juridische training over de bouwsector

Bij Formado in Antwerpen kun je terecht voor een juridische training met inhoud die voor jouw organisatie relevant is in de bouwsector. We maken onze trainingen speciaal voor jou op maat. Het is voor iedere bouwonderneming dan ook van belang om goed op de hoogte te zijn van de juridische ontwikkelingen in de bouwsector, en onze training helpt je daarbij.

  • Trainingen op maat
  • Dienstverlener KMO-portefeuille
  • Gespecialiseerde sprekers

Onze juridische training over de bouwsector volgen

Na het afsluiten van een bouwproject ben je als ondernemer verplicht een tienjarige aansprakelijkheid af te sluiten. Dit is één van de onderwerpen die aan bod komt tijdens een juridische training over de bouwsector. Verder hebben we ook een opleiding over de ABR-verzekering. Daarmee dek je alle risico’s die je neemt door het werken op een bouwplaats. Tijdens deze opleidingen kun je concrete vragen stellen over jouw specifieke situatie. Zo stemmen we de inhoud van onze inhousetrainingen compleet af op jouw onderneming.

Meld je aan door ons contactformulier in te vullen

Naast onze juridische training over de bouwsector hebben we nog verschillende andere opleidingen die voor jouw organisatie erg van waarde kunnen zijn. Onze ervaren sprekers vertellen je tijdens de trainingen graag over de verschillende onderwerpen binnen de bouwsector. Vul ons contactformulier in om je voor een opleiding aan te melden.

Onze referenties