• Home
  • Opleiding overheidsopdrachten

Aansprakelijkheidsverzekering bouwsector

Bij Formado in Antwerpen zijn verschillende opleidingen te volgen die gaan over de aansprakelijkheidsverzekering in de bouwsector. Door het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering dek je de risico’s die je in de bouwsector oploopt. Het is dus van waarde hier kennis van te hebben als je werkzaam bent in de bouwsector.

  • Trainingen op maat
  • Dienstverlener KMO-portefeuille
  • Gespecialiseerde sprekers

Leer alles over de aansprakelijkheidsverzekering in de bouwsector

Tijdens verschillende van onze opleidingen en inhousetrainingen op maat leren je medewerkers over het belang van de aansprakelijkheidsverzekering voor de bouwsector. Het is een belangrijk onderwerp, want met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering kunnen erg hoge kosten in de bouwsector voorkomen worden. Om hierover meer te leren kies je bijvoorbeeld voor onze opleiding over tienjarige aansprakelijkheid. Deze aansprakelijkheid houdt in dat je tien jaar lang na de oplevering van je bouwproject nog aansprakelijk blijft voor eventuele gebreken. Andere verzekeringen komen ook aan bod tijdens onze opleiding over bouwverzekeringen.

Meld je aan voor een opleiding over verzekeringen

Meld je aan voor onze opleidingen om te leren over de aansprakelijkheidsverzekering in de bouwsector. Het is ook mogelijk om je medewerkers voor meerdere opleidingen aan te melden. Zo weet je zeker dat je hun kennis zal verbreden. Onze organisatie zorgt voor ervaren sprekers uit het vakgebied die ze hierbij zullen helpen. Zij gebruiken hun ervaring om alle vragen te beantwoorden.

Onze referenties